Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling

Vertaalbureau "Russische vertaling" - is uw betrouwbare partner!

Ons vertaalbureau levert u snelle kwaliteits vertalingen op technische, juridische en bellettristische vakgebieden. Wij hebben 8 jaar arbeidservaring opgebouwd, met klanten uit Rusland, Europa en andere werelddelen. Wij bieden u enkele concurrente voordelen aan, ten opzichte van andere aanbieders op deze markt:

Goed draaiende management systeem
Mogelijkheid van elk werelddeel uw bestellingen ontvangen en behandelen
Gebruik van moderne software: Trados, etc.
Snelle kostenevaluatie en korte uitvoeringstermijn van uw bestelling
Lage prijzen en gegarandeerde kwaliteit van vertalingen

Zowel particulieren, als privé en staatsinstellingen maken gebruik van onze vertaaldiensten. Wij bieden u alle soorten van geschreven vertalingen aan, zonder notariële verificatie van vertalers handtekening.

Wanneer u uw opdracht aan ons vertaalbureau vertrouwt, krijgt u vaste kostenevaluatie nog vóór begin van onze werkzaamheden. Wij garanderen u afgesproken uitvoeringstermijn en juiste terminologie gebruik.

Vertaalbureau "Russische vertaling" biedt uw volgende diensten aan:

 TECHNISCHE VERTALING  BELLETTRISTISCHE VERTALING  JURIDISCHE VERTALING  VERTALING VAN WEBSITES
TECHNISCHE VERTALING
vertaling van handleidingen
vertaling van schema's in
  AutoCAD
vertaling van vraagbaak
  gegevens
BELLETTRISTISCHE VERTALING
vertaling van persartikelen
vertaling van fraaie letteren
vertaling van reclame
JURIDISCHE VERTALING
vertaling van contracten en
  overeenkomsten
vertaling van business-plannen
vertaling van bankstukken en
  facturen
VERTALING VAN WEBSITES
vertaling van de inhoud
website lokalisatie
business support in het
  buitenland

Concurrente voordelen van ons vertaalbureau "Russische vertaling"

1. In ons werk gebruiken we systemen als: CAT Tools (TM) Trados, Wordfast, Deja Vu, SDLX enz. Zulke systemen zijn uiteraard onmisbaar als je met grote projecten bezig bent; er zijn dan veel vertalers bij betrokken en er is behoefte om projecten in dezelfde terminologie te houden enz. Dankzij zulke systemen kan ons vertaalbureau snel teksten met veel herhalingen vertalen, waarbij het ook goedkoper wordt voor de klant. De klant hoeft immers geen volle prijs te belalen voor de tekst met veel herhalingen.

2. Om de beste kwaliteit te garanderen kunt u bij ons vertaalbureau ook de controle en redactie van uw vertaalde tekst door de native speaker bestellen. De kosten daarvoor zijn bij ons zeer laag in tegenstelling tot kosten voor dezelfde diensten van andere aanbieders.

3. In onze dienst hebben we zorgvuldig geselecteerde vertalers over de hele wereld. Onze database telt al meer dan 2000 professionals, vaak native speakers. Voor elk budget en elke soort tekst vinden we vertaler die uw tekst het beste vertaalt.

4. We kunnen u diensten van de professionele vertalers voor betrekkelijk lage prijzen aanbieden. De gemiddelde prijs van een vertaling bijvoorbeeld naar en vanuit Engels ligt tussen 12-15 eurocent per woord, maar bij ons vertaalbureau ligt de prijs voor de hoogkwaliteit vertaling van dezelfde hoeveelheid tekst tussen 5-6 eurocent per woord. Hetzelfde geldt voor de meeste andere talen.

Door de hoge professionaliteit van de vertalers, de verscheidenheid van de aangeboden diensten, de snelle afwikkeling van uw bestelling, de service van hoge kwaliteit, enz. blinkt ons vertaalbureau uit tussen de anderen aanbieders van de vertaadiensten op Internet. Misschien heeft u op dit moment geen vertaling nodig, maar de mogelijkheid is groot dat u in de toekomst wél de behoefte heeft aan de professionele vertaling. Daarom is het verstandig om de link naar de site van ons vertaalbureau toe te voegen aan Favorieten.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf