Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Georgisch
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Georgisch / vertaling naar Georgisch

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Georgisch. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Georgisch door de professionele vertalers Georgisch gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Georgisch zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Georgisch, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Georgisch, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Georgisch (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Georgisch) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Georgisch, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Georgisch naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Georgisch. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Georgisch tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Georgisch die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Georgische universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Georgisch die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Georgisch naar het Russische. Behalve Engels-Georgische en Georgisch-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Georgisch naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Georgisch: 300 woorden.

Korte informatie over het Georgisch

Het Georgisch is een taal die behoort tot de Zuid-Kaukasische of Kartvelische taalfamilie. Het is de officiële taal van de republiek Georgië.

Het Georgisch is met ruim 4 miljoen sprekers de grootste Zuid-Kaukasische taal. Het is de tweede taal van alle sprekers van andere Zuid-Kaukasische talen (Mingrelisch, Lazisch en Svanisch) in Georgië en bovendien de enige die over een gestandaardiseerde schrijftaal beschikt. Deze schrijftaal gebruikt een eigen, volledig fonematisch alfabet: alle vijf de klinkers en 28 medeklinkers beschikken over een eigen letterteken. Dit Georgische alfabet of Mchedroeli dateert uit de 10de eeuw, maar heeft oudere voorlopers.

Klankbestand
Het Georgisch kent 28 medeklinkers of consonanten. Een opvallend aspect van het Georgisch is het voorkomen van geglottaliseerde consonanten. Verder kunnen in het Georgisch zeer uitgebreide medeklinkerclusters voorkomen. Ook in kleinere clusters kunnen eigenaardige combinaties optreden, zie bijvoorbeeld de plaatsnamen Tbilisi en Mtkvari.

Tegenover het uitgebreide bestand aan medeklinkers staan slechts vijf klinkers: a, e, i, o en u.

Morfologie en syntaxis
Het Georgisch is een agglutinerende taal. De taal kent geen grammaticaal geslacht en geen lidwoorden, maar wel achterzetsels in plaats van voorzetsels. Tot de zeven naamvallen behoort de ergatief, hoewel het gebruik van deze naamval zich beperkt tot de verleden tijd.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf