Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Slowaaks
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Slowaaks / vertaling naar Slowaaks

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Slowaaks. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Slowaaks door de professionele vertalers Slowaaks gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Slowaaks zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Slowaaks, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Slowaaks, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Slowaaks (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Slowaaks) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Slowaaks, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Slowaaks naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Slowaaks. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Slowaaks tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Slowaaks die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Slowaakse universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Slowaaks die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Slowaaks naar het Russische. Behalve Engels-Slowaakse en Slowaaks-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Slowaaks naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Slowaaks: 300 woorden.

Korte informatie over het Slowaaks

Het Slowaaks is een lid van de West-Slavische taalgroep. Het wordt gesproken door ongeveer 6 miljoen mensen, voornamelijk in Slowakije, waar het de officiële taal is.

Verwantschap
Het is nauw verwant aan het Tsjechisch en het Pools. Het Slowaaks wordt geschreven in het Latijnse alfabet. Er kunnen sporen worden teruggevonden van het moderne Slowaaks tot in de 19e eeuw. Echter er zijn ook sporen terug te vinden van Oud-Slowaaks in de 11e eeuw.

Geschiedenis
Het Slowaaks ontstond in de tiende eeuw na de val van het Groot-Moravische Rijk. Het was eeuwenlang een verzameling ongeschreven dialecten; schrijftalen waren Latijn, Hongaars, Duits en later ook Tsjechisch. Na enige pogingen hiertoe in de zestiende eeuw introduceerde Anton Bernolák in 1787 een Slowaakse schrijftaal, gebaseerd op westelijke dialecten. De huidige schrijftaal werd in de jaren 1840 gelanceerd door Ľudovít Štúr en is gebaseerd op het centrale dialect.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf