Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Oekraïens
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Oekraïens / vertaling naar Oekraïens

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Oekraïens. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Oekraïens door de professionele vertalers Oekraïens gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Oekraïens zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Oekraïens, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Oekraïens, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Oekraïens (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Oekraïens) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Oekraïens, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Oekraïens naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Oekraïens. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Oekraïens tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Oekraïens die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Oekraïense universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Oekraïens die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Oekraïens naar het Russische. Behalve Engels-Oekraïense en Oekraïens-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Oekraïens naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Oekraïens: 300 woorden.

Korte informatie over het Oekraïens

Het Oekraïens is een tamelijk grote taal in Europa, die behoort tot de Oost-Slavische groep binnen de Slavische talen.

Deze taal wordt niet alleen in Oekraïne gesproken, maar ook in Wit-Rusland, Moldavië, Rusland en vele andere landen. Het wordt evenals het Russisch en Wit-Russisch geschreven in het Cyrillisch alfabet, waarbij het Oekraïens enkele specifieke lettertekens gebruikt.

In Oekraïne worden naast het Oekraïens ook de talen Russisch, Krim-Tataars, Roemeens, Hongaars, Bulgaars, Pools, Duits, Wit-Russisch, Slowaaks, Grieks, Gagaoezisch en Romani gesproken.

Oekraïens is nauw verwant met Russisch, maar voldoende verschillend daarvan om als afzonderlijke taal te worden beschouwd. Het bevat een zeer groot aantal Poolse leenwoorden, gevolg van het feit dat Oekraïne eeuwenlang deel heeft uitgemaakt van het Pools-Litouwse Gemenebest. In de zuidoostelijke helft van het land overheerst het Russisch, in de noordwestelijke helft het Oekraïens. Volgens de volkstelling van 2001 zou 67,87% van de burgers van het land Oekraïens als moedertaal spreken en 29,74% Russisch. In het tsaristische Rusland was het schriftelijk gebruik van het Oekraïens (dat toen officieel bekend stond als het "Kleinrussische dialect van de Russische taal") verboden. Onder het Sovjetbewind kreeg de taal beduidend meer erkenning, maar bleef in de praktijk toch wel achtergesteld bij het Russisch. Na de onafhankelijkheid van Oekraïne (1991) werd Oekraïens als enige officiële staatstaal erkend, waardoor de positie van de taal sterk is verbeterd. In de praktijk heeft het Russisch natuurlijk nog altijd een heel belangrijke positie. Waarschijnlijk heeft bijna 90% van de bevolking van Oekraïne op zijn minst een redelijke beheersing van beide talen.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf